Vinuri › CASANOVA Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG 0,75L

CASANOVA Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG 0,75L

CASANOVA Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG 0,75L

Arealul de culttivare pentru Casanova Valdobbiadene Prosecco Superiore D.O.C.G. Extra Dry cuprinde orașele Conegliano și Valdobbiadene. Această zonă se întinde pe teritoriul a 15 municipii, circa 18.000 de hectare. Prosecco a fost cultivat pe aceste dealuri de mai bine de două secole. Din secolul al XIX-lea, odată cu înființarea Școlii de Vinificație și Oenologie și a Fermei Experimentale de Vinificație din Conegliano, cercetările privind Prosecco au făcut progrese mari, facilitând răspândirea în zonă a acestui valoros soi de struguri. Prosecco, în varianta lui efervescentă, este un vin care este capabil să satisfacă gusturile chiar și ale celor mai pretențioși cunoscători.
În pahar, vinul este de un galben pai strălucitor cu perlaj rafinat și persistent. Olfactiv dezvaluie note minerale, note florale de trandafir, iasomie, glicină și salcâm și note fructate de măr, banană și ananas.

Alcool 11% în volum.
Zaharuri reziduale: 15 – 17 g/l
Consumati cu moderatie, alcoolul dauneaza grav sanatatii. Nerecomandat femeilor insarcinate. Este interzisa vanzarea catre persoanele cu varsta sub 18 ani.

Glera / Prosecco / Extra Dry / Italia / Valdobbiadene
Ambalare: 0.75 l

Se bea răcit la o temperatură cuprinsă între 6° și 8°C. Se recomandă utilizarea unui pahar destul de mare, în formă de lalea, care să vă permită să apreciați aromele în bogăția lor. Asocieri culinare: foarte versatil, este ideal pentru a fi savurat împreună cu prietenii. Se potrivește perfect cu gustări delicate sau preparate pe bază de pește.

79 RON

Cantitate 

Cel mai mic pret in ultimele 30 zile: 79 RON


 
Produse similare