Vinuri › CASANOVA Prosecco Rosé Millesimato 2021 0,75L

CASANOVA Prosecco Rosé Millesimato 2021 0,75L

CASANOVA Prosecco Rosé Millesimato 2021 0,75L
2021

Vinul spumant Casanova Prosecco Rosé DOC Brut Millesimato este produs din soiurile de struguri Glera 88% și Pinot Noir 12% și este originar din zona Treviso. Această zonă rurală are cele mai bune soluri și condiții climatice care conferă vinului caracteristici unice.
Casanova Prosecco Rose Brut Millesimato are o culoare roz pal. Are un perlaj viu și o spumă persistentă și arome intense de flori albe și roșii, însoțite de note fructate precum măr și pară și note de fructe roșii, precum căpșuni și zmeură. Gustul este proaspat și se simte placut si armonios in palat.

Alcool 11% în volum.
Zaharuri reziduale: 9 – 11 g/l
Consumati cu moderatie, alcoolul dauneaza grav sanatatii. Nerecomandat femeilor insarcinate. Este interzisa vanzarea catre persoanele cu varsta sub 18 ani.

Cupaj / Prosecco / Brut / Italia / Treviso
Ambalare: 0.75 l

Se bea răcit la o temperatură cuprinsă între 6° și 7°C. Se recomandă utilizarea unui pahar destul de mare, în formă de lalea, care să vă permită să apreciați aromele în bogăția lor. Asocieri culinare: alaturi de preparate cu somon, fructe de mare, cu gustări dulci și sărate, creveți, homar, carpaccio de ton, fructe și deserturi ușoare. Este fantastic ca aperitiv.

75 RON

Cantitate 

Cel mai mic pret in ultimele 30 zile: 75 RON


 
Produse similare