Vinuri › CASANOVA Miniatura Prosecco D.O.C. Extradry 0,187L

CASANOVA Miniatura Prosecco D.O.C. Extradry 0,187L

CASANOVA Miniatura Prosecco D.O.C. Extradry 0,187L

Vinul Casanova Prosecco Extradry este produs 100% din soiul de struguri Glera, originar din zona Treviso. Această zonă rurală are cele mai bune soluri și condiții climatice care conferă vinului caracteristici unice. Procesul de vinificație folosit se numește „Metoda Charmat”- care implică fermetarea într-o autoclavă din oțel inoxidabil, obținându-se un prosecco brut, captivant și perfect pentru toate ocaziile.
Când este turnat in pahar, acest prosecco are o culoare galben pai strălucitor, cu câteva note verzui. Perlajul este persistent și dezvoltă arome intense de flori de salcâm și arome fructate de măr galben. Are o intensitate buna, proaspat, elegant si catifelat la gust.

Alcool 11% în volum.
Zaharuri reziduale: 15 – 17 g/l
Consumati cu moderatie, alcoolul dauneaza grav sanatatii. Nerecomandat femeilor insarcinate. Este interzisa vanzarea catre persoanele cu varsta sub 18 ani.

Glera / Prosecco / Extra Dry / Italia / Treviso
Ambalare: 0.187 l

Se bea răcit la o temperatură cuprinsă între 6° și 8°C. Se recomandă utilizarea unui pahar destul de mare, în formă de lalea, care să vă permită să apreciați aromele în bogăția lor. Asocieri culinare: excelent ca aperitiv, este ideal cu supe de leguminoase și fructe de mare, paste cu sosuri delicate de carne, brânzeturi proaspete și carne albă.

21 RON

Cantitate 

 
Produse similare