Vinuri › BAUER Cabernet Franc 0,75 L

BAUER Cabernet Franc 0,75 L

BAUER Cabernet Franc 0,75 L
2019

Caracter si autenticitate - sunt realitati si valori in care credem. In toate aspectele vinificatiei si cultivarii viei ne straduim sa creăm condiții perfecte astfel încât vinurile noastre să vorbească distinct si convingător.
Echilibrul, durabilitatea și înțelegerea legăturii cu natura sunt aspectele cele mai importante pentru noi. In felul acesta reusim sa reducem influența tehnicii la un minim rezonabil.
Țelul nostru este de a redescoperi și a arăta potențialul uimitor al soiurilor românesti și terroir-ul unic. Pentru noi, adevarata arta a vinificatiei constă in intelegerea personalitatii fiecarui soi și in respectarea nevoilor și expresiilor specifice. Scopul nostru este de a face ceea ce e necesar, la momentul potrivit și în măsura adecvata.
Filosofia "Creativitate Naturala" este de asemenea o oglinda a încrederii noastre în diversitate și nu în conceptul de "cel mai bun vin".

Editie limitata: 3800 de sticle
Alcool 15% in volum.

Cabernet Franc / Rosu / Sec / Romania / Dealurile Olteniei
Ambalare: 0.75 l

Temperatura optima de consum: 16-18 ° C Asociere culinară:Se serveste alaturi de branzeturi maturate,carne de vanzat,sosuri pe baza de fructe de padure,legume la gratar,deseturi pe baza de ciocolata

105 RON

Cantitate 

Cel mai mic pret in ultimele 30 zile: 105 RON


 
Produse similare