Vinuri › CASTEL MIMI Rosu de Bulboaca 0,75L

CASTEL MIMI Rosu de Bulboaca 0,75L

CASTEL MIMI Rosu de Bulboaca 0,75L

Cupaj: Cabernet Sauvignon & Merlot & Malbec

Maturare: minim 12 luni în butoaie din stejar francez.

Un vin incomparabil, ce se remarcă printr-o culoare rubinie cu reflexii purpurii. Buchetul catifelat este compus din fructe roșii bine coapte, pe când gustul redă senzații de rodii, mure si prune uscate, plăcut condimentate cu nuanțe de șofran, scorțișoară și ciocolată neagră.

Legendele sunt scrise de oameni mari, cu pasiuni pentru lucruri frumoase. Una dintre aceste personalități este Constantin Mimi, ultimul guvernator al Basarabiei din perioada dominației țariste, dar și un vinificator ilustru al secolui XX. El şi-a dedicat viaţa viţei de vie și fiind purtat de această pasiune a reușit să edifice primul chateau din țară. Castelul din cele mai vechi timpuri a dat viață unor vinuri excepționale și a reprezentat epicentrul unui proces intensiv de modernizare al întregului sector vinicol național. Datorită acțiunelor prompte a boierului Mimi industria vitivinicolă a fost salvată de câteva ori, astfel ca Moldova să poată fi astăzi pintre liderii mondiali producători de vin.

Alcool 14% in volum.

Cupaj / Rosu / Sec / Republica Moldova / Codru
Ambalare: 0.75 l

Temperatura recomandata de consum: +15°C…+18°C Asocieri culinare: Preparate din vânat și meniuri condimentate pe bază de carne roșie sau legume.

81 RON

Cel mai mic pret in ultimele 30 zile: 81 RON


 
Produse similare