Vinuri › BAUER Spumant Johanna Brut 0,75 L

BAUER Spumant Johanna Brut 0,75 L

BAUER Spumant Johanna Brut 0,75 L

Din aciditatea lui ridicata, impreuna cu mineralitatea fina si eleganta rezulta un vin spumant care trezeste toate simturile, de o usurinta si finete seducatoare, reflectand geniul locului unde s-a nascut si al oamenilor care l-au creat.

Vinul spumant J.O.H.A.N.N.A. este produs 100% din Feteasca regala, dintr-o vie veche de peste 40 ani din Dragasani. Strugurii au fost culesi manual, selectionati si presati fara desciorchinare pentru a diminua interventia mecanica si pentru a obtine un must pur, neschimbat – un maxim de expresie pentru terroir-ul vinului. Dupa 2 zile de clarificare in cisterne de inox, mustul a fost tras in budane de 1500 litri din stejar unde a inceput fermentatia fara drojdii selectionate adaugate. Pentru complexitate si profunzime, vinul a ramas 8 luni pe drojdii pline. In acest timp in primele 4 luni s-a aplicat un batonnage delicat.
Pentru a doua fermentatie in sticla vinul a fost imbuteliat in sticle de 0,75 si 1,5 litri si a fost depozitat in crama noastra, cu conditii optime de invechire.

Alcool 12% in volum.

Feteasca Regala / Alb / Extrabrut / Romania / Dealurile Olteniei
Ambalare: 0.75 l

Temperatura optima de consum: 6-8 ° C.

131 RON

Cantitate 

Cel mai mic pret in ultimele 30 zile: 131 RON


 
Produse similare