› Accesorii

Total produse: 14

Accesorii

Tirbuson Patrick

Tirbuson Patrick

Tirbusonul Murano are un maner acoperit cu cauciuc anti-alunecare, patina dubla, spirala teflonata si lama din otel inoxidabil. Se poate utiliza pentru extragerea dopurilor de pluta de pe orice tip de sticla dar si pentru desfacerea capselor de la bere sau sucuri. Disponibil in trei culori: verde, mov si visiniu. Ambalat in folie.
Produs patentat.

15 RON

Cantitate 

 
Pompa vacuumat

Pompa vacuumat

Pentru o va putea bucura de gustul intens al unei sticle de vin si peste un timp dupa ce a fost deschisa, Vacu Vin va ofera setul Wine Saver Black.
Acesta este alcatuit dintr-o pompa pentru vidat ce extrage aerul din sticla deschisa si o resigileaza cu un dop de cauciuc reutilizabil. Un click va anunta cand ati eliminat tot aerul din sticla.
Rolul setului pentru vidat este acela de a incetini procesul de oxidare.
Setul contine 2 dopuri de cauciuc.

63 RON

Cantitate 

 
Dropstop cu Dop Champagne

Dropstop cu Dop Champagne

Acest dop are un design special conceput pentru păstrarea prospețimii șampaniei pentru mai mult timp. Pentru o turnare perfectă în pahar, acesta este prevăzut cu un sistem antipicurator.

39 RON

Cantitate 

 
Decanter SWAN 33cm

Decanter SWAN 33cm

Dacă aveți nevoie de un decantor la modă și clasic pentru cadouri și alte scopuri, atunci Swan Decanter este cel mai bun pentru tine. Un cristal clar din sticlă transparentă, 100% fără plumb, care poate fi utilizat pentru aerarea vinului. Capătul dublu se deschide în formă de lebădă.

355 RON

Cantitate 

 
Set Bohemia Crystal Whisky

Set Bohemia Crystal Whisky

Set whisky: Sticla whisky + 6 pahare whisky

245 RON

Cantitate 

 
Razboaiele Vinului, Mike Veseth

Razboaiele Vinului, Mike Veseth
2017

Razboaiele Vinului - Blestemul Blue Nun, Miracolul Two Buck Chuck si Razboaiele Terroiristilor

Traducere din limba engleza: Radu Rizea
Adaptare de specialitate: Catalin Paduraru

O țară vitivinicolă mare, aşa cum este România, are toate motivele de a afla care sunt căile prin care ar putea şi ea să ajungă una puternică, cu influență, pe măsura cantităților de vin produse și a suprafețelor viticole deținute.

Oamenii din industria vinului, în exerciții de înțelegere pragmatice, au nevoie de diferite dispozitive optice de mărire–apropiere a imaginii pentru a observa mecanismele intime ale complicatei mașinării, numită Lumea Vinului, şi de distanţare, pentru a cupride întregul.

Mike Veseth pune pe masă toate planurile „mișcărilor de trupe” de pe întreg mapamondul, fără să se oprească însă, la un raport al stării de fapt ci, cu tact științific și cu siguranța celui care are imaginea microscopică şi, în egală măsură, cea de ansamblu, culege date din trecut, le suprapune peste cele din prezent, reușind să proiecteze imagini dinamice ale viitorului.

Mai mult, Mike Veseth construiește un corp luminos cu reflector prismatic, care, bine orientat, poate alunga umbra din multe domenii de activitate.

50 RON

Cantitate 

 
Set Arome Pulltex Vin Rosu

Set Arome Pulltex Vin Rosu

Set compus din 12 sticlute care contin principalele esente de aroma ce se gasesc in vinul rosu. Colectia are tonuri olfactive in diferite concentratii, care impreuna cu cartea inclusa in pret, permit simturilor olfactive sa distinga aromele din paharul de vin. Setul vine impreuna cu o cutie moderna din metal, creata special pentru a surprinde cu un cadou extraordinar.

Prezentare: Cutie metalica (L-Box; 18.5x12x4.5 cm)

Produs brevetat.

243 RON

 
Set Arome Pulltex Vin Alb & Sampanie

Set Arome Pulltex Vin Alb & Sampanie

Set compus din 12 sticlute care contin principalele esente de aroma ce se gasesc in vinul alb si sampanie. Colectia are tonuri olfactive in diferite concentratii, care impreuna cu cartea inclusa in pret, permit simturilor olfactive sa distinga aromele din paharul de vin. Setul vine impreuna cu o cutie moderna din metal, creata special pentru a surprinde cu un cadou extraordinar.

Prezentare: Cutie metalica (L-Box; 18.5x12x4.5 cm)

Produs brevetat.

243 RON

Cantitate 

 
AntiOx Pompa Vidare Pulltex

AntiOx Pompa Vidare Pulltex

Contactul vinului cu oxigenul, atunci când sticla este deschisă, face ca acesta să se oxideze foarte uşor. În doar câteva ore vinul poate să își piardă din savoare.
Pompa de vidare de la Pulltex, scoate aerul din sticlă şi astfel conservă vinul pentru mai multe zile.
De asemenea ea poate fi folosită şi ca dop.

75 RON

Cantitate 

 
Tirbușon Brucart - Pulltex

Tirbușon Brucart - Pulltex

Sistemul tirbuşonului de deschidere este unul dintre cele mai inteligente şi originale metode de desfacere a sticlelor. Acesta permite extragerea dopului de plută fară efort. Există un gradaj care controlează cât de adânc este perforată spirala.

Tirbuşonul este dotat cu un cutter pentru îndepărtarea foliei.

299 RON

Cantitate 

 
Pahar de degustare

Pahar de degustare
2010

Pahar de degustare.
Cristal alb, fara plumb.
Paharul are o forma speciala, dimensiunile sale sunt codificate de AFNOR (Norma NNV 09/110 - Norme franceze pentru pahare).
Inaltime: 155 mm
Inaltime picior: 55 mm
Diametru picior: 9 mm
Diametru talpa pahar: 65 mm
Diametru deschidere: 46 mm
Diametru la baza: 65 mm

16 RON

Cantitate 

 
Pahar Brandy

Pahar Brandy
2010

Pahar pentru brandy.
Cristal alb, fara plumb.
Capacitate: 585 ml.
Inaltime: 134 mm.
Diametru: 107 mm.
Producator: Stolzle Lausitz GmbH, Germania.

18 RON

Cantitate 

 
Punga din pasla

Punga din pasla

Punga de pasla pentru cadouri. Sticla de vin este cu titlu de prezentare, nu este inclusa in pretul produsului.

15 RON

Cantitate 

 
Rastel pentru vin

Rastel pentru vin

Rastel din lemn pentru colectia dumneavoastra de vinuri. Este ideal pentru 10-12 butelii de vin de 500ml, 750 ml sau 1000 ml. Poate fi marit pe masura cresterii numarului de vinuri detinute. Este cadoul perfect pentru persoana draga din viata dumneavoastra. Pentru comenzi ce depasesc 20 de bucati va rugam sa ne contactati la email crama@cramanoastra.ro.

35 RON

Cantitate