Bere artizanala › BERE Zaganu Imperial IPA 0.33 L

BERE Zaganu Imperial IPA 0.33 L

BERE Zaganu Imperial IPA 0.33 L

În anii 70, la noi la Măneciu, Henri Coandă a testat un tren suspendat care a mers cu 500km/h si care trebuia sa faca 7-8 minute intre Ploiesti si Bucuresti. Experimentul său vizionar a fost un succes, dar a fost oprit din lipsă de fonduri.

Astazi insa, tehnologia lui Coanda este testata si va fi folosita in curand. Astfel ca, la aniversarea a 5 ani de Zăganu, am făcut noi o bere în cinstea lui: un Imperial IPA numit 500.

O bere de 10% alcool, puternica si aromata.
Ambalaj nereturnabil.

Bere / Romania / Maneciu - Ungureni
Ambalare: 0.33 l

Temperatura optima de consum: 12-14 ° C "Stilul berii determina temperatura la care ea ar trebui servita. Cu cat berea este mai inchisa la culoare, cu atat temperatura la care trebuie servita trebuie sa fie mai ridicata. Pentru a va bucura cu adevarat de gustul berii, iata temperaturile la care ar trebui consumate, in functie de tipul acestora. intre 3 si 7 ° Celsius: berea din grau, lager premium, pilsner, berea cu fructe, golden ale, weissbier, berea alba belgiana si cea lambica; intre 7 si 12 ° Celsius: american paleale, berea de tip amber, hefeweizen dunkel, stout, porter, ale belgian, schwarzbiers, hell bock; intre 12 si 14 ° Celsius: bere bitter, brown ale, IPA, saison, biere de garde, dubbel, bocks, scotch ales; intre 14 si 16 ° Celsius: vinul dni orz, quadruple, imperial stout, dopplebock." sursa: https://berarul.ro/cat-de-rece-trebuie-sa-fie-o-bere/

15 RON

Cel mai mic pret in ultimele 30 zile: 15 RON


 
Produse similare