BERE Zaganu Rosie 0.33 L
Bere artizanală de tip Red Ale, stil belgian, o bere nepasteurizată, de culoare rosiatică, fermentată în mod natural timp de 23 de zile.
Caracteristic stilului, Zaganu Roşie are arome puternice florale, fructate şi un gust puternic, plin.
Este făcută cu 3 tipuri de malţ, 3 tipuri de hamei şi o drojdie belgiană specială de fermentaţie înaltă.
Alcool 7% in volum. Ambalaj nereturnabil.
Bere / Romania / Maneciu - Ungureni
Ambalare: 0.33 l
Temperatura optima de consum: 7-12 ° C
"Stilul berii determina temperatura la care ea ar trebui servita. Cu cat berea este mai inchisa la culoare, cu atat temperatura la care trebuie servita trebuie sa fie mai ridicata. Pentru a va bucura cu adevarat de gustul berii, iata temperaturile la care ar trebui consumate, in functie de tipul acestora.
intre 3 si 7 ° Celsius: berea din grau, lager premium, pilsner, berea cu fructe, golden ale, weissbier, berea alba belgiana si cea lambica;
intre 7 si 12 ° Celsius: american paleale, berea de tip amber, hefeweizen dunkel, stout, porter, ale belgian, schwarzbiers, hell bock;
intre 12 si 14 ° Celsius: bere bitter, brown ale, IPA, saison, biere de garde, dubbel, bocks, scotch ales;
intre 14 si 16 ° Celsius: vinul dni orz, quadruple, imperial stout, dopplebock."
sursa: https://berarul.ro/cat-de-rece-trebuie-sa-fie-o-bere/
Cel mai mic pret in ultimele 30 zile:
13 RON