› Termeni si conditii

Termeni si Conditii

SC CRAMA NOASTRA SRL, cu sediul in Cluj-Napoca Str. Traian Vuia nr.222A, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J12/2733/2008, avand cod unic de inregistrare nr. RO24083909, va fi denumita in continuare cramanoastra.ro sau www.cramanoastra.ro sau SC CRAMA NOASTRA SRL

Orice persoana care acceseaza, direct sau indirect, www.cramanoastra.ro va fi denumita in continuare utilizator

CONFIDENTIALITATEA

Va rugam sa cititi cu atentie Regulile de Confidentialitate care reprezinta o conditie de vizitare a magazinului nostru virtual si pe care utilizatorii o accepta in intregime.

cramanoastra.ro respecta confidentialitatea datelor introduse de utilizatorii care acceseaza acest site.

cramanoastra.ro va retine datele ce permit identificarea unei persoane, cum ar fi numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de email si alte informatii, numai atunci cand aceste informatii sunt trimise de catre utilizator la adresa site-ului sau la adresa site-urilor conexe.

Prin completarea si trimiterea formularelor puse la dispozitia utilizatorilor pe site, cu date personale care au o functie de identificare, utilizatorii isi dau in mod expres si nemijlocit consimtamantul asupra prelucrarii acestor date in vederea realizarii scopurilor/obiectivelor inscrise pe site in legatura cu respectivul formular.

cramanoastra.ro si/sau companiile cu care colaboreaza acesta vor utiliza aceste informatii pentru a raspunde cererii de informatii a utilizatorului sau in scopurile care sunt prezentatate pe site. Periodic, aceste informatii vor putea fi folosite pentru o mai buna intelegere a necesitatilor utilizatorilor, informari despre eventualele promotii, pentru a imbunatati produsele si serviciile cramanoastra.ro.

Este posibil ca aceste informatii sa fie utilizate pentru a contacta utilizatorii. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Daca utilizati acest website, sunteti direct raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii numelui de utilizator si parolei contului Dumneavoastra si de restrictionarea accesului la calculatorul Dumneavoastra si sunteti de acord sa acceptati responsabilitatea pentru orice activitate care se desfasoara sau se va desfasura in cont sub numele de utilizator si parola Dumneavoastra.

SECURITATEA INFORMATIILOR

cramanoastra.ro asigura securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

cramanoastra.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau e-mailurile expediate de cramanoastra.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare.

De asemenea, cramanoastra.ro nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

CONDITII DE UTILIZARE

cramanoastra.ro isi asuma dreptul de a modifica, suprima sau inlocui in orice moment portiuni ale acestui site si de a modifica in orice moment Termenii si Conditiile de Utilizare fara avertizare prealabila. Orice modificare intra in vigoare in clipa afisarii sale pe acest web site. Tot continutul informational, asa cum poate fi vazut sau auzit pe site-ul www.cramanoastra.ro, inclusiv layout-ul grafic, imaginile, clipurile audio sau video, textul, sunt subiecte ale marcilor de comert, marcilor de servicii, drepturilor de copyright si/sau alte drepturi de proprietate intelectuala sau sunt subiecte ale licentelor detinute de cramanoastra.ro, de afiliatii sai sau de alte terte parti ce au licentiat materialele lor catre cramanoastra.ro.

Intreg continutul web site-ului www.cramanoastra.ro ca opera colectiva, este detinut de SC CRAMA NOASTRA SRL si se supune legilor drepturilor de autor din Romania. Siglele, logo-urile, denumirile de produse ce nu apartin SC CRAMA NOASTRA SRL sunt proprietatea detinatorilor acestora. Intregul continut al www.cramanoastra.ro este destinat folosirii personale, necomerciale de catre utilizatorii acestui site. Puteti descarca, tipari sau stoca portiuni ale continutului permitandu-va folosirea doar de copii ale continutului pentru uzul personal, necomercial, fiindu-va interzisa copierea sau publicarea continutului in alte retele computerizate sau distributia in diverse retele media, si fara a avea dreptul de a modifica sau altera continutul in orice fel, sterge sau schimba specificatiile de copyright sau de marci de comert. Nici un drept nu va fi transferat catre dumneavoastra prin descarcare (download) a materialelor.

cramanoastra.ro isi rezerva dreptul complet al proprietatii intelectuale pentru orice parte a continutului astfel transferat. Afara de drepturile de mai sus, nu puteti copia, descarca, reproduce, modifica, distribui, transmite, transfera sau crea lucrari derivative din continutul www.cramanoastra.ro fara a obtine permisiune scrisa din partea SC CRAMA NOASTRA SRL.

cramanoastra.ro nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca SC CRAMA NOASTRA SRL a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: - utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului; - costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, sau mesaje primite, sau tranzactii incepute prin, sau de pe site-ul cramanoastra.ro; - acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului; - declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului; - orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Va declarati de acord sa protejati, asigurati, aparati si sa considerati nevinovat SC CRAMA NOASTRA SRL impotriva tutoror pierderilor, cheltuielilor, prejudiciilor si costurilor, rezultate din violarea acestor termeni de catre dumneavoastra, ca utilizator. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de XXXXX. sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la datele de contact afisate pe acest site, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza. Pentru sugestii de ameliorare, grafice, opinii si pareri, reclamatii, garantii etc. utilizati adresele specifice puse la dispozitia dumneavoastra pe acest site, in sectiunea "Contact".

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru indisponibilitati, nepotriviri, sau alte defecte/deficiente ale acestui site sau ale site-urilor catre care exista link-uri. cramanoastra.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. In nici un caz cramanoastra.ro nu va fi responsabil pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele in cazul accesarii link-urilor puse la dispozitie, chiar daca cramanoastra.ro a fost informata asupra posibilitatii producerii unor astfel de pagube.

Vizitarea cramanoastra.ro si utilizarea informatiilor prezentate este facuta exclusiv pe propria dumneavoastra raspundere. Va solicitam incetarea imediata a utilizarii serviciilor noastre daca nu sunteti de acord cu cele stipulate anterior. In situatia in care observati informatii incorecte sau alte inadvertente va rugam sa ne contactati si vom incerca remedierea in cel mai scurt timp. Impresii, comentarii, comunicari diverse Vizitatorii pot trimite impresii, comentarii, sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul lor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, atentand la pudoare sau la drepturile de proprietate intelectuala sau aducand injurii unui tert.

De asemenea, nu trebuie sa constituie sau sa contina virusi, campanii publicitare sau orice forma de spam. cramanoastra.ro isi rezerva dreptul (dar nu se obliga) sa elimine sau sa modifice un asemenea tip de continut.

Responsabilitatea privind produsele prezentate sau comandate, cramanoastra.ro nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. cramanoastra.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. De asemenea, cramanoastra.ro nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site.

POLITICA DE COMANDA SI LIVRARE PE MAGAZINUL ONLINE CRAMA NOASTRA

Magazinul online www.cramanoastra.ro apartine SC CRAMA NOASTRA SRL cu urmatoarele date de identificare: RO24083909, CUI J12/2733/2008, adresa Cluj Napoca, str. Traian Vuia nr. 222A, IBAN RO43BACX0000000237486001, la banca UnicreditBank – Cluj Napoca, adresa de email vanzari@cramanoastra.ro, telefon: 0760 680 134, 0264 274408.

Accesul la magazinul online www.cramanoastra.ro precum si utilizarea sa, sunt guvernate de termenii si conditiile de mai jos, precum si de orice alte legi si reglementari aplicabile. Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui website, agreati termenii si conditiile specificate.

Drepturile de autor asupra acestui website apartin firmei SC CRAMA NOASTRA SRL – Cluj Napoca, RO 24083909 si se afla sub protectia legilor romane si internationale in materie. Toate drepturile sunt rezervate. Copierea documentelor, imaginilor si informatiilor de pe magazinul www.cramanoastra.ro este strict interzisa fara permisiunea scrisa a SC CRAMA NOASTRA SRL.

Cand vizitati website-ul, anumite informatii pot fi depozitate pe computerul dvs. sub forma unui cookie. Cookies sunt fisiere text transferate pe hard-disk-ul sau browser-ul unui vizitator pentru a mari functionalitatea sau pentru a masura traficul.

PRODUSELE

Produsele propuse la vanzare de catre SC CRAMA NOASTRA SRL sunt destinate clientilor persoane fizice si juridice. Produsele care contin alcool pot fi vandute doar persoanelor care la data achizitiei pot face dovada ca au implinit cel putin 18 ani.

Fotografiile produselor pot sa nu fie uneori identice cu cele ale produselor care vor fi expediate.

Avand in vedere variabilitatea comenzilor online, SC CRAMA NOASTRA SRL nu poate oferi o garantie totala a stocurilor disponibile la toate produsele comandate. In caz de indisponibilitate de stoc, SC CRAMA NOASTRA SRL va incerca sa afiseze aceasta indisponibilitate pe site sau va contaca clientul cat se poate de repede pentru a-l informa si a-i propune sa-si modifice comanda. In caz de modificare, SC CRAMA NOASTRA SRL va rectifica totalul comenzii.

COMANDA

Comenzile pot fi lansate pentru prelucrare si confirmare astfel:

1. direct pe magazinul online www.cramanoastra.ro prin conectarea la baza de date a site-ului folosind userul si parola alese de dumneavoastra;

2. prin email la adresa crama@cramanoastra.ro sau vanzari@cramanoastra.ro

3. telefonic la numerele: 0753 017 753, 0760 680 134 sau 0264 274408

Comenzile se proceseaza de luni pana vineri intre orele 9.00 – 14.00.

Comenzile primite in afara acestor intervale se proceseaza in urmatoarea zi lucratoare.

Produsele comandate, in limita stocului disponibil, se livreaza in prima zi lucratoare, care urmeaza zilei in care are loc procesarea.

Zilele declarate sarbatori legale pot fi exceptii de la regulile anterioare.

In cazul in care s-a optat pentru plata avans, comenzile sunt procesate numai dupa primirea si incasarea platii corespunzatoare sumei de pe factura. Orice comanda care nu este platita in maximum 7 zile de la primirea confirmarii de comanda de catre client, va fi anulata in mod automat.

Clientul este responsabil pentru informatiile transmise la momentul inregistrarii comenzii. Societatea CRAMA NOASTRA SRL nu va putea fi trasa la raspundere in cazul in care comanda nu va putea fi confirmata sau livrata la adresa transmisa de client din cauza erorilor casutei de email sau ale coordonatelor adresei de livrare.

SC CRAMA NOASTRA SRL are dreptul de a refuza comanda venita din partea unui client, in special in urmatoarele situatii:

- produsul comandat nu este pe stoc in cantitatea comandata,

- datele de identificare nume sau adresa eronate sau incomplete,

- imposibilitatea obtinerii confirmarii de plata,

- identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

CUM COMAND

Procesul de comanda functioneaza astfel:

Navigati la produsul/produsele pe care doriti sa la achizitionati

Introduceti numarul de bucati pe care le doriti pentru fiecare produs

Apasati butonul "ADAUGA IN COS"

In partea din dreapta-sus a paginii aveti un sumar al cosului de cumparaturi. Puteti vizualiza toate produsele din cos apasand butonul "COSUL TAU"

Pentru a putea expedia comanda trebuie sa fiti inregistrat pe site-ul nostru si sa va autentificati cu adresa de e-mail si parola pe care le-ati ales la inregistrare.

Daca ati uitat parola, dati click pe link-ul de recuperare parola

Daca nu sunteti inregistrat pe site-ul nostru, puteti face acest lucru folosind butonul "INREGISTRARE" din meniul de sus al paginii si completand formularul aferent. Dupa aceasta etapa, veti putea folosi adresa de e-mail si parola pe care le-ati ales la inregistrare pentru a va loga si a finaliza comanda ori de cate ori doriti.

In functie de valoarea comenzilor pe care le efectuati, puteti primi diferite discount-uri. Preturile cu reducere vor fi afisate pentru fiecare produs in parte, pentru acest lucru fiind necesar sa fiti autentificat.

Livrarea in tara este gratuita pentru comenzile de minim 400 lei TVA inclus.

PRETURILE SI MODALITATILE DE PLATA

Preturile afisate pe www.cramanoastra.ro sunt exprimate in RON si includ valoarea TVA-ului, precum si accizele, acolo unde este cazul.

SC CRAMA NOASTRA SRL isi rezerva dreptul sa modifice preturile sale in functie de criteriile de oferta si cerere. Pretul care este platit de catre client este cel afisat in ziua comenzii.

Plata produselor comandate se poate face in sistem ramburs, la primirea coletelor sau in avans prin ordin de plata.

Plata prin ordin de plata

Puteti afla coordonatele bancare ale societatii CRAMA NOASTRA SRL fie in sectiunea Contact a site-ului nostru, fie de pe factura proforma pe care o veti primi prin email dupa trimiterea comenzii. In cazul comenzilor la care s-a optat pentru plata cu Ordin de plata, comenzile vor fi expediate catre client numai dupa primirea si incasarea platii corespunzatoare sumei de pe factura proforma. In cazul neonorarii la plata a Ordinului de Plata din partea bancii, comanda respectiva va fi anulata automat.

DREPTUL DE PROPRIETATE

Orice produs livrat ramane proprietatea societatii SC CRAMA NOASTRA SRL pana la plata integrala a sumelor datorate.

LIVRAREA

Costurile de livrare

Costurile de livrare sunt afisate pe site in momentul inregistrarii comenzii si se regasesc pe factura proforma ca articol distinct.

Intarzierile de livrare

Coletele se livreaza in prima zi lucratoare care urmeaza ziua in care a avut loc procesarea. Ziua estimata de livrare este comunicata telefonic clientului. Depasirea datei estimate de livrare nu angajeaza responsabilitatea societatii CRAMA NOASTRA SRL pentru despagubiri, dobanda sau alte costuri. Obligatiile contractuale vor fi indeplinite in maxim 30 de zile de la data la care consumatorul a trimis comanda, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.

Livrarea produselor comandate este asigurata de catre un livrator cu care SC CRAMA NOASTRA SRL are contract. In caz de absenta a clientului in ziua livrarii, livratorul este obligat sa contacteze clientul pentru a stabili de comun acord o noua intalnire. Clientul trebuie sa ia legatura cu livratorul pentru a intra in posesia produselor in maximum 5 zile dupa prima prezentare a livratorului la adresa de livrare. Dupa expirarea acestui termen de 5 zile, produsele vor fi automat returnate de catre livrator societatii SC CRAMA NOASTRA SRL. Costurile de retur vor fi in sarcina clientului si deduse din suma de rembursat pentru comanda sa.

In caz de produse lipsa la livrare, aceasta neconcordanta va fi specificata in scris pe documentul de transport al livratorului. Prin urmare, clientul dispune de o perioada de 7 zile pentru a informa serviciul clienti al societatii CRAMA NOASTRA SRL despre aceste observatii la livrare; aceasta informare se va face prin e-mail, telefon sau scrisoare recomandata adresata societatii CRAMA NOASTRA SRL Cluj Napoca. SC CRAMA NOASTRA SRL se angajeaza sa trimita in cel mai scurt timp produsele lipsa din comanda.

In caz de lipsa de observatii pe documentul de transport al livratorului, nu va fi acceptata nici o reclamatie nici de catre livrator si nici de catre SC CRAMA NOASTRA SRL.

In caz de livrare a unui produs deteriorat sau non-conform cu comanda, clientul are posibilitatea de a refuza livrarea si de a preciza acest lucru pe documentul de transport al livratorului. Prin urmare, clientul dispune de un termen de 7 zile de la livrare pentru a verifica conformitatea produselor livrate si a informa personalul societatii CRAMA NOASTRA SRL. SC CRAMA NOASTRA SRL se angajeaza sa preia pe banii sai produsele neconforme cu comanda si sa re-expedieze in cel mai scurt timp produse conforme.

In cazul in care un colet nu este de gasit sau a fost livrat la o adresa gresita, SC CRAMA NOASTRA SRL poate solicita destinatarului un termen suplimentar pentru finalizarea livrarii. In urma verificarilor, daca coletul este gasit el va fi directionat catre destinatar, iar daca coletul este declarat pierdut atunci SC CRAMA NOASTRA SRL va face o noua livrare sau va rambursa comanda, in functie de dorinta clientului.

RETURUL PRODUSELOR COMANDATE

CRAMA NOASTRA S.R.L. ofera clientilor sai serviciul de returnare a produselor conform politicii interne si legislatiei in vigoare.

Produsele pot fi returnate in orice magazin CRAMA NOASTRA S.R.L. din tara sau online daca produsele returnate indeplinesc conditiile de retur mentionate.

Clientul CRAMA NOASTRA S.R.L. trebuie sa aiba in posesia sa factura in original sau bonul fiscal pe baza careia a achizitionat marfa din cadrul unuia din magazinele CRAMA NOASTRA S.R.L., certificatul de garantie si/sau autenticitate.

Produsele trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

Produsele trebuie sa fie in ambalajul original (la defect de dop se va prezenta si dopul de pluta)

Produsele nu trebuie sa prezinte urme de utilizare

Produsele sunt obligatoriu returnate in ambalajul original (ambalajul in care au fost achizitionate), cu toate accesoriile si eticheta integre (fara urme de utilizare, deteriorare, lovire);

Produsele sunt in stocul curent de marfa si exista spre vanzare in magazinul in care se doreste a se efectua returul

Produsele returnate sunt din acelasi lot

Produsele nu au facut obiectul unei comenzi speciale

Produsele nu prezinta defectiuni, urme de lovire sau deteriorare

Produsele nu au beneficiat de un alt serviciu cum ar fi: personalizare, confectionare etc.

Produsele nu depasesc termenul de 14 de zile de la data achizitiei

Produsele sunt in termenul de valabilitate (nu expira in mai putin de 10% din totalul zilelor cuprinse in perioada de valabilitate);

Produsele sunt la unitatea de ambalare (pachet, rola, cutie, butelie, etc)

Cand nu se accepta returul produselor?

In cazul in care produsul/produsele prezinta semne vizibile de utilizare

Eticheta/sigiliul ambalajului este deteriorata sau lipseste

 

Produsele livrate au facut obiectul unei comenzi speciale

Produsele au beneficiat de un alt serviciu cum ar fi: personalizare, confectionare etc.

Produsele nu se afla in ambalajul in care au fost achizitionate

In situatia in care s-a incheiat un contract intre CRAMA NOASTRA S.R.L. si client in care se mentioneaza explicit acest lucru.

Pentru alte informatii legate de returul produselor aveti posibilitatea transmiterii unei solicitari pe adresa de e-mail contabilitate@cramanoastra.ro. Fiind vorba de o modalitate de vanzare ce tine de comertul electronic la distanta, in care cumparatorul nu ia un contact direct si nemijlocit cu marfa la momentul lansarii unei comenzi ferme, cumparatorul beneficiaza de un interval de timp de 14 zile de la data livrarii, in care acesta poate returna un produs comandat primind integral banii inapoi, mai putin cheltuielile de transport, sau schimbandu-l cu un produs identic (in limita existentei acestuia in stoc).

GARANTIA PRODUSELOR

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea nr. 449/2003, republicata in 2008, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora cu modificarile si completarile ulterioare si cu Ordonanta nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor.In momentul solicitarii garantiei este necesara prezentarea produselor defecte in ambalajul original (acolo unde este cazul), impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si a certificatului de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, acestea pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia si contra cost pentru transportul retur a acestora. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, etichete sau sigilii deteriorate, etc. In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei, ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect (10 EUR + TVA / ora, la cursul B.N.R. din ziua investigarii).

Neachitarea integrala a facturii de produse comandate de la www.cramanoastra.ro, conduce la pierderea garantiei.

RETURNAREA PRODUSELOR LIVRATE SI RESTITUIREA PLATII

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Astfel, produsele cumparate de pe site se pot returna in aceeasi stare, noua, in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Comanda se poate anula prin email sau telefonic la maximum 14 zile de plasarea comenzii, clientul urmand sa primeasca inapoi contravaloarea comenzii dupa returnarea produselor, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care ne-a informat despre decizia de returnare. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare a produselor nu include cheltuielile de transport a acestora. Nota: In cazul in care clientul returneaza produsele comandate online sau la care s-a aplicat taxa de transport, se va accepta returul doar daca clientul achita contravaloarea transportului pentru retur sau face acest lucru personal. Plata contravalorii produsului returnat se va face exclusiv prin virament bancar in contul indicat in mod expres de client si deschis exclusiv pe numele clientului care a comandat produsul supus returului.

CONDITII DE RETUR

Returnarea produselor cumparate se va face pe cheltuiala clientului, putand folosi acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea produselor.

Nu se accepta returnarea produselor care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna, fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate a produselor. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produselor cumparate sau inlocuirea cu alte produse. Daca SC CRAMA NOASTRA SRL nu poate inlocui produsele cu unele conforme, atunci se va restitui integral contravaloarea produselor cumparate.

INFORMATII LEGALE

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Informatiile comunicate de catre clienti sunt destinate utilizarii de catre SC CRAMA NOASTRA SRL care poate fi in situatia de a transmite integral sau partial aceste informatii partenerilor sai comerciali in scopul procesarii comenzilor, livrarii de produse si/sau prestatii de servicii comandate de catre clienti. Datele colectate cu caracter personal care sunt colectate de catre SC CRAMA NOASTRA SRL nu vor fi nici vandute si nici comunicate altora in scopuri publicitare.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulatie a acestor date, modificata şi completata şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC CRAMA NOASTRA SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: procesarea comenzilor si livrarea produselor catre clienti

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a va putea livra produsele comandate prin intermediul magazinului nostru online. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea de a va livra produsele comandate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator şi sunt comunicate numai furnizorilor de servicii curierat ai SC CRAMA NOASTRA SRL sau la solicitarea organelor de control.

Daca doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC CRAMA NOASTRA SRL, aveti posibilitatea sa va abonati la newsletter si veti primi prin email aceste informatii. Deasemenea, fiecare email trimis in numele SC CRAMA NOASTRA SRL va ofera posibilitatea de a va dezabona in orice moment.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc şi sa solicitati ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul firmei SC CRAMA NOASTRA SRL (Cluj Napoca, Str. Traian Vuia 222A, judetul Cluj) sau printr-un mesaj electronic catre adresa vanzari@cramanoastra.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati.

Dreptul aplicabil si rezolvarea litigiilor

Termenii prezenti si conditiile sunt sub incidenta regulilor de drept roman. Inainte de a valida comanda sa, clientul declara ca a luat la cunostinta despre Termenii si Conditiile de Utilizare si Vanzare si ca le accepta in totalitate si fara rezerve.

In caz de litigiu, clientul se va adresa serviciului clienti al SC CRAMA NOASTRA SRL in scopul gasirii unei solutii amiabile: 0753017749 sau 0264274408.

In caz ca aceasta solutie amiabila nu este gasita, litigiile sau contestatiile vor fi supuse instantelor de drept juridic competente de la sediul vanzatorului.

VALIDITATEA JURIDICA

Ineficacitatea juridica a uneia dintre clauze nu inseamna nulitatea juridica a altor clauze.

DISPOZITII FINALE

SC CRAMA NOASTRA SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului, fara o notificare prealabila a utilizatorilor sau clientilor.

SC CRAMA NOASTRA SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari efectuate de catre administratorul site-ului.

Alte probleme cauzate de produsele si serviciile prezentate pe www.cramanoastra.ro.ro care nu au fost tratate in prezentul document, se vor solutiona pe cale amiabila in termen de 15 de zile lucratoare de la data sesizarii prin email sau telefonic a problemelor, de catre utilizator.

In conditiile in care clientul isi exprima acordul asupra acestor Termeni si Conditii de utilizare si vanzare specifici site-ului www.cramanoastra.ro, clientul isi va asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

S.C. CRAMA NOASTRA S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

S.C. CRAMA NOASTRA S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. CRAMA NOASTRA S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Furnizarea datelor personale catre S.C. CRAMA NOASTRA S.R.L. nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.