› Termeni si conditii

Termeni si Conditii

SC CRAMA NOASTRA SRL, cu sediul in Cluj-Napoca Str. Victor Babes nr.9 ap. 3, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J12/2733/2008, avand cod unic de inregistrare nr. RO24083909, va fi denumita in continuare cramanoastra.ro sau www.cramanoastra.ro sau SC CRAMA NOASTRA SRL

Orice persoana care acceseaza, direct sau indirect, www.cramanoastra.ro va fi denumita in continuare utilizator

CONFIDENTIALITATEA

Va rugam sa cititi cu atentie Regulile de Confidentialitate care reprezinta o conditie de vizitare a magazinului nostru virtual si pe care utilizatorii o accepta in intregime.

cramanoastra.ro respecta confidentialitatea datelor introduse de utilizatorii care acceseaza acest site.

cramanoastra.ro va retine datele ce permit identificarea unei persoane, cum ar fi numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de email si alte informatii, numai atunci cand aceste informatii sunt trimise de catre utilizator la adresa site-ului sau la adresa site-urilor conexe.

Prin completarea si trimiterea formularelor puse la dispozitia utilizatorilor pe site, cu date personale care au o functie de identificare, utilizatorii isi dau in mod expres si nemijlocit consimtamantul asupra prelucrarii acestor date in vederea realizarii scopurilor/obiectivelor inscrise pe site in legatura cu respectivul formular.

cramanoastra.ro si/sau companiile cu care colaboreaza acesta vor utiliza aceste informatii pentru a raspunde cererii de informatii a utilizatorului sau in scopurile care sunt prezentatate pe site. Periodic, aceste informatii vor putea fi folosite pentru o mai buna intelegere a necesitatilor utilizatorilor, informari despre eventualele promotii, pentru a imbunatati produsele si serviciile cramanoastra.ro.

Este posibil ca aceste informatii sa fie utilizate pentru a contacta utilizatorii. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Daca utilizati acest website, sunteti direct raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii numelui de utilizator si parolei contului Dumneavoastra si de restrictionarea accesului la calculatorul Dumneavoastra si sunteti de acord sa acceptati responsabilitatea pentru orice activitate care se desfasoara sau se va desfasura in cont sub numele de utilizator si parola Dumneavoastra.

SECURITATEA INFORMATIILOR

cramanoastra.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

cramanoastra.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau e-mailurile expediate de cramanoastra.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare.

De asemenea, cramanoastra.ro nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

CONDITII DE UTILIZARE

cramanoastra.ro isi asuma dreptul de a modifica, suprima sau inlocui in orice moment portiuni ale acestui site si de a modifica in orice moment Termenii si Conditiile de Utilizare fara avertizare prealabila. Orice modificare intra in vigoare in clipa afisarii sale pe acest web site. Tot continutul informational, asa cum poate fi vazut sau auzit pe site-ul www.cramanoastra.ro, inclusiv layout-ul grafic, imaginile, clipurile audio sau video, textul, sunt subiecte ale marcilor de comert, marcilor de servicii, drepturilor de copyright si/sau alte drepturi de proprietate intelectuala sau sunt subiecte ale licentelor detinute de cramanoastra.ro, de afiliatii sai sau de alte terte parti ce au licentiat materialele lor catre cramanoastra.ro.

Intreg continutul web site-ului www.cramanoastra.ro ca opera colectiva, este detinut de SC CRAMA NOASTRA SRL si se supune legilor drepturilor de autor din Romania. Siglele, logo-urile, denumirile de produse ce nu apartin SC CRAMA NOASTRA SRL sunt proprietatea detinatorilor acestora. Intregul continut al www.cramanoastra.ro este destinat folosirii personale, necomerciale de catre utilizatorii acestui site. Puteti descarca, tipari sau stoca portiuni ale continutului permitandu-va folosirea doar de copii ale continutului pentru uzul personal, necomercial, fiindu-va interzisa copierea sau publicarea continutului in alte retele computerizate sau distributia in diverse retele media, si fara a avea dreptul de a modifica sau altera continutul in orice fel, sterge sau schimba specificatiile de copyright sau de marci de comert. Nici un drept nu va fi transferat catre dumneavoastra prin descarcare (download) a materialelor.

cramanoastra.ro isi rezerva dreptul complet al proprietatii intelectuale pentru orice parte a continutului astfel transferat. Afara de drepturile de mai sus, nu puteti copia, descarca, reproduce, modifica, distribui, transmite, transfera sau crea lucrari derivative din continutul www.cramanoastra.ro fara a obtine permisiune scrisa din partea SC CRAMA NOASTRA SRL.

cramanoastra.ro nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca SC CRAMA NOASTRA SRL a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: - utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului; - costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, sau mesaje primite, sau tranzactii incepute prin, sau de pe site-ul cramanoastra.ro; - acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului; - declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului; - orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Va declarati de acord sa protejati, asigurati, aparati si sa considerati nevinovat SC CRAMA NOASTRA SRL impotriva tutoror pierderilor, cheltuielilor, prejudiciilor si costurilor, rezultate din violarea acestor termeni de catre dumneavoastra, ca utilizator. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de XXXXX. sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la datele de contact afisate pe acest site, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza. Pentru sugestii de ameliorare, grafice, opinii si pareri, reclamatii, garantii etc. utilizati adresele specifice puse la dispozitia dumneavoastra pe acest site, in sectiunea "Contact".

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru indisponibilitati, nepotriviri, sau alte defecte/deficiente ale acestui site sau ale site-urilor catre care exista link-uri. cramanoastra.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. In nici un caz cramanoastra.ro nu va fi responsabil pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele in cazul accesarii link-urilor puse la dispozitie, chiar daca cramanoastra.ro a fost informata asupra posibilitatii producerii unor astfel de pagube.

Vizitarea cramanoastra.ro si utilizarea informatiilor prezentate este facuta exclusiv pe propria dumneavoastra raspundere. Va solicitam incetarea imediata a utilizarii serviciilor noastre daca nu sunteti de acord cu cele stipulate anterior. In situatia in care observati informatii incorecte sau alte inadvertente va rugam sa ne contactati si vom incerca remedierea in cel mai scurt timp. Impresii, comentarii, comunicari diverse Vizitatorii pot trimite impresii, comentarii, sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul lor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, atentand la pudoare sau la drepturile de proprietate intelectuala sau aducand injurii unui tert.

De asemenea, nu trebuie sa constituie sau sa contina virusi, campanii publicitare sau orice forma de spam. cramanoastra.ro isi rezerva dreptul (dar nu se obliga) sa elimine sau sa modifice un asemenea tip de continut.

Responsabilitatea privind produsele prezentate sau comandate, cramanoastra.ro nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. cramanoastra.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. De asemenea, cramanoastra.ro nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site.

POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR

CRAMA NOASTRA S.R.L. ofera clientilor sai serviciul de returnare a produselor conform politicii interne si legislatiei in vigoare.

Produsele pot fi returnate in orice magazin CRAMA NOASTRA S.R.L. din tara sau online daca produsele returnate indeplinesc conditiile de retur mentionate.

Clientul CRAMA NOASTRA S.R.L. trebuie sa aiba in posesia sa factura in original sau bonul fiscal pe baza careia a achizitionat marfa din cadrul unuia din magazinele CRAMA NOASTRA S.R.L., certificatul de garantie si/sau autenticitate.

Produsele trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

 • Produsele trebuie sa fie in ambalajul original (la defect de dop se va prezenta si dopul de pluta)
 • Produsele nu trebuie sa prezinte urme de utilizare
 • Produsele sunt obligatoriu returnate in ambalajul original (ambalajul in care au fost achizitionate), cu toate accesoriile si eticheta integre (fara urme de utilizare, deteriorare, lovire);
 • Produsele sunt in stocul curent de marfa si exista spre vanzare in magazinul in care se doreste a se efectua returul
 • Produsele returnate sunt din acelasi lot
 • Produsele nu au facut obiectul unei comezi speciale
 • Produsele nu prezinta defectiuni, urme de lovire sau deteriorare
 • Produsele nu au beneficiat de un alt serviciu cum ar fi: personalizare, confectionare etc.
 • Produsele nu depasesc termenul de 30 de zile de la data achizitiei
 • Produsele sunt in termenul de valabilitate (nu expira in mai putin de 10% din totalul zilelor cuprinse in perioada de valabilitate);
 • Produsele sunt la unitatea de ambalare (pachet, rola, cutie, butelie, etc)

Cand nu se accepta returul produselor?

 • In cazul in care produsul/produsele prezinta semne vizibile de utilizare
 • Eticheta/sigiliul ambalajului este deteriorata sau lipseste
 • Produsele au beneficiat de un alt serviciu cum ar fi: personalizare, confectionare etc.
 • Produsele nu se afla in ambalajul in care au fost achizitionate
 • In situatia in care s-a incheiat un contract intre CRAMA NOASTRA S.R.L. si client in care se mentioneaza explicit acest lucru.

Nota: In cazul in care clientul returneaza produsele comandate online sau la care s-a aplicat taxa de transport, se va accepta returul doar daca clientul achita contravaloarea transportului pentru retur sau face acest lucru personal. Plata contravalorii produsului returnat se va face exclusiv prin virament bancar in contul indicat in mod expres de client si deschis exclusiv pe numele clientului care a comandat produsul supus returului.

Pentru alte informatii legate de returul produselor aveti posibilitatea transmiterii unei solicitari pe adresa de e-mail contabilitate@cramanoastra.ro.