Vinuri › CASANOVA Prosecco DOC Brut 0,75L

CASANOVA Prosecco DOC Brut 0,75L

CASANOVA Prosecco DOC Brut 0,75L

Vinul spumant Casanova Prosecco D.O.C Brut este produs 100% din soiul de struguri Glera, originar din zona Treviso. Această zonă rurală are cele mai bune soluri și condiții climatice care conferă vinului caracteristici unice. Procesul de vinificație folosit se numește „Metoda Charmat”- care implică fermetarea într-o autoclavă din oțel inoxidabil, obținându-se un prosecco brut, captivant și perfect pentru toate ocaziile.
Când este turnat in pahar, acest prosecco are o culoare galben pai strălucitor, cu câteva note verzui. Perlajul este persistent și dezvoltă arome intense de flori de salcâm și arome fructate de măr galben. Un vin spumant proaspăt, plăcut și armonios.

Alcool 11% în volum.
Zaharuri reziduale: 9 – 11 g/l
Consumati cu moderatie, alcoolul dauneaza grav sanatatii. Nerecomandat femeilor insarcinate. Este interzisa vanzarea catre persoanele cu varsta sub 18 ani.

Glera / Prosecco / Brut / Italia / Treviso
Ambalare: 0.75 l

Se bea răcit la o temperatură cuprinsă între 6° și 8°C. Se recomandă utilizarea unui pahar destul de mare, în formă de lalea, care să vă permită să apreciați aromele în bogăția lor. A devenit faimos în întreaga lume ca regele aperitivului, un ritual care s-a răspândit acum la nivel internațional, afirmând un stil tipic italian. Asocieri culinare: alaturi de gustari reci si calde cu peste si legume, chiar si din cele mai elaborate, diverse preparate cu fructe de mare si preparate din peste la cuptor sau pe toata durata mesei.

67 RON

Cantitate 

Cel mai mic pret in ultimele 30 zile: 67 RON


 
Produse similare