Vinuri › RECAS MUSE Magnum Night rose demisec 1,5L

RECAS MUSE Magnum Night rose demisec 1,5L

RECAS MUSE Magnum Night rose demisec 1,5L

Strugurii sunt culeși în zori pentru a obține o prospețime maximă a vinurilor. Strugurii roșii folosiți pentru acest vin sunt lăsați în pielițe pentru o perioadă scurtă pentru a extrage doar o tentă de culoare, înainte ca sucul roz deschis să fie colectat pentru fermentare.
Fermentarea se face la temperaturi răcoroase pentru a reține aromele proaspete pe durata întregului proces. Vinificația este cât se poate de minimalistă și se concentrează pe transformarea strugurilor în vin în cel mai pur mod posibil. Pentru aceasta nu folosim lemn de stejar sau fermentări secundare, vinul rămânând în rezervoare de oțel inoxidabil neutre, iar de acolo ajunge direct în sticle, fără a fi învechit prea mult în cramă, tocmai pentru a aduce în pahar caracterul și prospețimea strugurilor.

Note de degustare
Culoare roz trandafiriu, intensitate medie, cu limpiditate bună. Aromatic se deschide ușor catre fructe roșii (cireșe, rodii), petale de trandafir, cu aspecte vegetale. Un vin reconfortant și vioi, cu aciditate bună ce susține o structură bazată de prospețime și elegantă, cu un final ce amintește de merișoare (cranberry).

Alcool 11.5% in volum.

Cabernet Franc + Cabernet Sauvignon + Cadarca / Rose / Demisec / Romania / Banat
Ambalare: 1.5 l

Temperatura optima de consum: racit la 7°C – 9°C Asociere culinară:Sushi, bucatarie asiatică, salate cu pește, roast beef, vițel, curcan, rață, deserturi cu fructe de pădure.

139 RON 93.13 RON

Cantitate 

La pret special pana la: ora 23:00

 
Produse similare