Bauturi fine › Vodka Chopin Potato 0,7L

Vodka Chopin Potato 0,7L

Vodka Chopin Potato 0,7L

Produsa la jumătatea lunii septembrie si începutul lunii decembrie, Vodka Chopin Potato este realizata din cartofi cultivati in mod natural, fara substante chimice, pesticide sau carbohidrati , atent selectați de fermierii locali. Aproximativ 55 de tone de cartofi sunt procesate zilnic la distileria Chopin. Este nevoie de 40 de cartofi pentru a face o sticla de vodka de 750 ml. Cartofii curatati se fierb sub presiune pentru a crea un “pasta” care este apoi fermentata timp de trei zile.
Din pasta distilata de patru ori , se obtine o concentratie de aproximativ 100% alcool. Acesta este transportat la fabrica de imbuteliere Chopin, in apropierea orasului Siedlce, unde este amestecat cu apa pura de izvor si filtrat de 5 ori pentru a ajunge la forma finala: brandul care poarta amprenta marelui compozitor polonez Frederic Chopin si semnatura distinsului maestru al distileriei, Waldemar Durakiewicz.
Este rezultatul perfect, pentru cei care cauta un gust rafinat, indraznet si vibrant, cu note suave de vanilie si mere verzi.

A castigat double gold la Wolrd Spirits Competition, San Francisco si aur la Beverage Testing Institute’s International Review of Spirits Award in Chicago.

Vodka / Polonia / Siedlce - Polonia
Ambalare: 0.7 l

-

136 RON

Cel mai mic pret in ultimele 30 zile: 136 RON


 
Produse similare