Soler Romero Otet Balsamic 250ml
Oțet de vin și must de struguri concentrat. Sucul de struguri este fiert până se caramelizează și apoi amestecat cu oțetul de vin. Rezultatul final este un oțet dens, închis la culoare, strălucitor, corpolent, cu o aromă complexă, dulce și amară în același timp. Oțet balsamic Soler Romero Este unic datorita soiurilor de struguri folosite,Pedro Ximenez și Malbec, și datorita învechirii în butoaie de stejar timp de 5 ani înainte de îmbuteliere. Ingredientele sunt 100% naturale și ecologice, nu se adaugă caramel sau sirop, dulceața naturală provenind din strugurii utilizați și din sucul de struguri încălzit. Profil organoleptic: bogat, dulce, cu aromă de pâine prăjită, cafea și semne ale învechirii sale îndelungate în butoaie de stejar. Finisaj persistent. Textură densă, culori balsamice. Aciditatea: 6%.