Descriere
Pentru vinificație, Nora și Hartley au optat pentru o macerație lentă de 3 săptămâni pentru a extrage un maxim de putere și corp. După o presare delicată, vinul se transferă în baricuri noi (225 L) franțuzești Dargeaux&Jaegle – Pădurea Alliers – pentru 12 luni. Fără filtrare sau clarificare, vinul s-a îmbuteliat într-o ediție limitată de 6643 de sticle și a rămas pentru 18 luni în pivințele Cramelor Recaș pentru maturare.
Vinul se deschide olfactiv cu arome pure și intense de cireșe, coacăze și frăguțe coapte. În al doilea plan distingem note proaspete de salvie, condimente dulci, nucșoară și trufă neagră. Gustativ, vinul ne surprinde prin profunzime. Taninurile bine integrate îi conferă un corp ferm, dar bine echilibrat prin densitatea fructului și alcoolul bine integrat. Un Cabernet Sauvignon pur-sânge cu un post gust lung, pretabil pentru învechire de minim 10 ani.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.