Vinuri › Milenium Rosu 2013

Milenium Rosu 2013

Milenium Rosu 2013
2015

Acest vin a fost creat pentru prima dată în 1998. De-a lungul anilor i-am conturat personalitatea, creându-l din asamblarea unora din cele mai reprezentative loturi de vin din fiecare soi care il compune.

Anul 2013, un an foarte favorabil cantitativ, a permis si obtinerea unor vinuri de calitate deosebita. Cantitatea de apa bine repartizata de-a lungul anului, temperaturile moderate si toamna blanda au permis ca cele trei soiuri rosii sa acumuleze tot ce aveau nevoie pentru ca, impreuna, sa formeze un vin deosebit.

Milenium Roșu 2013 înglobează esența fiecăruia dintre cele trei soiuri pe care le reunește: Feteasca Neagră, soiul pur românesc caracterizat prin gustul complex, condimentat și tanini eleganți, împrumută din aciditatea și aromele intense ale Cabernet Sauvignon-ului. Amestecul este temperat de suplețea Merlot-ului pentru a crea un vin echilibrat, care aminteste de unele vinuri franceze. Aciditatea buna, taninii puternici dar supli si fini, alcoolul bine integrat, finalul persistent fac din acest vin un bun acompaniator al celor mai sofisticate feluri de mâncare.

.

Merlot, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră / Rosu / Sec / Romania / Dealu Mare
Ambalare: 0.75 l

Servit la 16-18° C, recomandăm Milenium Roşu 2013 alături de meniuri din carne roşie sau vânat, brânzeturi maturate sau deserturi cu ciocolata neagra. Pastrat in conditii optime de temperatura, lumina si umiditate, acest vin are un potenţial de învechire de minimum 10 ani.

52 RON

Cantitate 

 
Produse similare