Vinuri › Milenium Rosu SERVE

Milenium Rosu SERVE

Milenium Rosu SERVE

Acest vin a fost creat pentru prima dată în 1998. De-a lungul anilor i-am conturat personalitatea, creându-l din asamblarea unora din cele mai reprezentative loturi de vin din fiecare soi care il compune.

Milenium Roșu înglobează esența fiecăruia dintre cele trei soiuri pe care le reunește: Feteasca Neagră, soiul pur românesc caracterizat prin gustul complex, condimentat și tanini eleganți, împrumută din aciditatea și aromele intense ale Cabernet Sauvignon-ului. Amestecul este temperat de suplețea Merlot-ului pentru a crea un vin echilibrat, care aminteste de unele vinuri franceze. Aciditatea buna, taninii puternici dar supli si fini, alcoolul bine integrat, finalul persistent fac din acest vin un bun acompaniator al celor mai sofisticate feluri de mâncare.

Pastrat in conditii optime de temperatura, lumina si umiditate, acest vin are un potenţial de învechire de minimum 10 ani.

Merlot, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră / Rosu / Sec / Romania / Dealu Mare
Ambalare: 0.75 l

Temperatura optima de consum: 16-18° C. Asocieri culinare: alături de meniuri din carne roşie sau vânat, brânzeturi maturate sau deserturi cu ciocolata neagra.

66 RON

Cantitate 

 
Produse similare