Vinuri › Terra Romana ROSE

Terra Romana ROSE

Terra Romana ROSE
2016

Roze-ul Terra Romana este mai mult decât un roze de vară; an după an, începând cu 1996 când elabora primele rozeuri seci din România alături de Guy de POIX, Aurel Rotărescu face apel la experienţa lui pentru definirea acestui asamblaj complex care să poată satisface cele mai exigente și rafinate gusturi.

Pentru Terra Romana Rose 2016 au fost din nou alese soiurile Feteasca Neagră și Merlot, de pe colinele din împrejurimile Cepturei. Vin de calitate superioara obtinut prin metoda “saignee” in proportie de 80 %,restul prin presare directa , din plantatiile de feteasca neagra si merlot , recoltate manual cu o grija deosebita la momentul recoltarii, deoarece recolta 2016 a fost una deosebita in sensul ca acumularile de zahar au fost f importante intr-o perioada scurta . Mustul limpezit a fost fermentat la 17-18 grade ,timp de cca 20 zile , pe loturi mici, dupa care s-a facut asamblarea .

Indiferent de anotimp, pentru a vă bucura din plin de aromele sale, recomandăm acest vin de calitate superioara sa fie servit la 13⁰C, ca aperitiv sau alături de salate, fructe de mare, tapenada, carne slabă la grătar sau mezeluri uscate și picante.

Rose 2016 este un vin de calitate superioara, ce provine din podgoria Dealul Mare, renumită pentru producerea de cele mai bune vinuri romanesti.Cupaj / Rose / Sec / Romania / Dealurile Munteniei
Ambalare: 0.75 l

CU CE MENIU SE SERVESTE mezeluri uscate, carne albă, fructe de mare, brânzeturi proaspete, uşoare sau ca aperitiv TEMPERATURA DE SERVIRE 13°C

45 RON

Cantitate 

 
Produse similare