Bauturi fine › KAVALAN WHISKY 0.7 L

KAVALAN WHISKY 0.7 L

KAVALAN WHISKY 0.7 L

Kavalan Whisky exemplifică calitatea absolută a whisky-ului single malt ce se produce în prezent in Taiwan. Abilitățile lui maestrului distiler, Ian Chang, impreuna cu climatul umed taiwanez creeaza acest whisky atât de divers și complex. Proaspăt și curat, băutura este bogată în netezime matasoasă și indicii de fructe tropicale, din care predomină în special mango.

Culoarea lui Kavalan este plină de viață, ceea ce îi denotă caracterul elegant si rafinat. Aroma plăcută și revigorantă a orhideei se îmbină perfect cu textura fructuoasă și seducătoare.

Kavalan Whisky are note de miere, fructe tropicale - mango în special, note de pere, vanilie, nucă de cocos și nuanțe ușoare de ciocolată. Complexitatea picantă și căldura blândă, împreună cu finisajul mediu, uleios și citric îl învăluie în bogăție și rafinament.

Alcool 40% in volum.

Whisky / Taiwan / Yilan County
Ambalare: 0.7 l

Kavalan whisky este partenerul perfect pentru fructele de mare si crustacee, conferindu-le acestora un plus de savoare. Vă sugerăm ca uneori să diluați clasicul Kavalan cu puțină apă, pentru a obține o savoare cât mai bună.

309 RON

Cel mai mic pret in ultimele 30 zile: 309 RON


 
Produse similare